Orchid

This project was a complete renovation for a local family’s beach house. One of our big goals here was to create more storage and space in this home! Our clients did not want the project to scream beach house, but also loves those classic coastal whites and blues.

We started with an all new kitchen, and added a banquette for more seating. We completely reworked the cabinets and added extra storage wall.

We added all of the cabinets you can see in this picture to both complete a seamless look and add more functionality for our client.

This project was not just about redecorating. The goal was to be super mindful of our use of storage and space. We definitely accomplished this! Click the gallery below to see all the images from this beautiful project.

Gatehouse Studio
Sign up to our newsletter and receive 10% off your first order.
    SUBSCRIBE
    I agree with the terms & conditions